Online workshop-spel

Het lectoraat is bezig met pose detection om bij fysio oefeningen op een precieze manier te kunnen zien hoe goed een persoon een specifieke oefening uitvoert.

Info

 

Er is reeds een workshopgame ontwikkeld waarbij betrokkenen bij leeractiviteiten bewust worden gemaakt van de mogelijkheden om onderwijs te ontwerpen met daarbij gelijk technologie, maar ook learning analytics in het achterhoofd. Deze game is het The Fellowship of the Learning Activity bordspel.

Het doel van dit project is om een online versie van het The Fellowship of the Learning Activity bordspel te ontwerpen en ontwikkelen waarbij nieuwe spelkaarten kunnen worden toegevoegd en bestaande spelkaarten kunnen worden beoordeeld, zodat een (online) community kan ontstaan rondom het spel.

Deze studentenopdracht is uitgevoerd in het kader van het onderzoek Learning Analytics 4 Learning Design(LA4LD) van Marcel Schmidt. Hierbij wordt via ontwerpgericht onderzoek (Hevner) een omgeving ontworpen, waarin er gedurende een cursus (Run Time) gedrag van studenten en docenten met betrekking tot de leeractiviteit wordt gemeten, geanalyseerd en gevisualiseerd.

Download PDF