Beweegchallenge

Het lectoraat Data Intelligence participeert in het project Beweegchallenge van LIME.

Info

Beweegchallenge

Het lectoraat Data Intelligence participeert in het project Beweegchallenge van LIME. LIME is opgezet zodat de provincie Limburg, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en de Brightlands Campussen samen met zorgprofessionals, zorgvragers en het bedrijfsleven de zorg efficiënter en beter kunnen maken.

Het project Beweegchallenge wordt geleid door Prof. Dr. Sandra Beurskens (lector binnen het lectoraat Autonomie en Participatie van chronisch zieken), met betrokkenheid van Dr. Susy Braun (lector binnen het lectoraat Voeding, Leefstijl en Bewegen).

Het project heeft als doelstelling om mensen zich bewust te maken van hun beweeggedrag en het opdoen van ervaring met het concept beweegchallenge.

Het lectoraat Data Intelligence is betrokken om enerzijds mee te denken hoe ICT-hulpmiddelen als een tracker (sensor), een app, kunnen worden ingezet om data te genereren en te verzamelen. Anders bij het, indien mogelijk, analyseren en visualiseren van data die gegenereerd wordt met behulp van de beweegchallenge.

Meer informatie is na te lezen op https://www.limeconnect.nl.

Client: LIME