Podcast Zuyd over lectoraat Data Intelligence

door | 21 jan, 2022 | Algemeen, Onderzoek

In de podcastserie Innovatief Zuyd mag een interview met lector Applied AI Roger Bemelmans niet ontbreken. Met collega Martijn Zoet praat Bemelmans over het belang en de risico’s van kunstmatige intelligentie, zijn persoonlijke drijfveren om als onderzoeker en techneut bezig te zijn met het onderwerp kunstmatige intelligentie en uiteraard over de onderzoeksprojecten waar het lectoraat Data Intelligence mee bezig is. Beluister de podcast via je favoriete podcastapp…

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!