Presentatie digitale beweegmeter voor dialysepatiënten

door | okt 13, 2021 | Algemeen, iCaptur, Zorg

Docent-onderzoeker Ruud Bongers presenteerde tijdens de Nederlandse Nefrologie Dagen – samen met Charles Andre van het Laurentius Ziekenhuis Roermond – een digitaal beweegprogramma specifiek voor dialysepatiënten.

 

Door het beweegprogramma – in combinatie met iCaptur – is het mogelijk om de fysieke verbetering van dialysepatiënten te meten en eventueel bij te sturen. Fysiek fitte(re) dialysepatiënten genieten een hogere kwaliteit van leven.
Voor het juiste gebruik (en daarmee maximaal resultaat) krijgen patiënten de komende weken ondersteuning bij het gebruik van het beweegprogramma, onder ander via De Zorggroep en het Laurentius Ziekenhuis.

 

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!