Nieuwe halte voor FoLA²

door | 14 okt, 2021 | Learning analytics, Onderwijs

Docent-onderzoeker Marcel Schmitz van het lectoraat Data Intelligence verzorgde een tweedaagse workshop voor het Alice project van het Leibniz-Institut für die Pädagogik der Naturwissenschaften und Mathematik in het Duitse Kiel.

Twee dagen vol met het ontwerpen van leeractiviteiten voor natuurkunde, wiskunde, chemie en biologie onderwijs gebaseerd op inquiry based learning. 2 dagen vol met boeiende discussies over leren, welke technologie te gebruiken en hoe we learning analytics kunnen inzetten.

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!