Lector Roger Bemelmans introduceert studenten in onderzoeksvaardigheden

door | sep 23, 2021 | Onderwijs, Onderzoek, Studenten

Tijdens de opleiding HBO-ICT bij Zuyd ICT-opleidingen is het vak research methods een eerste kennismaking van de studenten met onderzoek. En wie kan daar nu beter over vertellen dan lector Data Intelligence Roger Bemelmans?

Zo kregen de ruim veertig studenten naast een eerste indruk van onderzoeksvaardigheden ook direct een idee van de activiteiten van het Lectoraat Data Intelligence. Na het hoorcollege meldde een enthousiaste student zich gelijk voor meer informatie over een project. Mooi om te zien hoe onderzoek en onderwijs elkaar versterken.

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!