Game Day bij QRM4.0

door | sep 8, 2021 | QRM, Slimme Omgeving

Onze eigen docent-onderzoeker Dominique Nijssen was gisteren samen met Zuyd-collega Rik Loffeld – eindelijk weer fysiek – te gast bij Technifutur voor een Game Day van het Interreg Euregio Meuse-Rhine project QRM4.0.

De Game Day is bedoeld om op een laagdrempelige en speelse manier (via kaart- en bordspellen) kennis over te dragen, zodat die weer gebruikt wordt tijdens de workshops en bootcamps die de komende maanden op het programma staan. Wordt vervolgd dus…

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!