Wethouder Geilen (Sittard-Geleen) te gast bij presentatie minor Data Science

door | jul 2, 2021 | Algemeen, Minor

De snuffelfiets verzamelt uiteenlopende data, waaronder de temperatuur. De gemeente Sittard-Geleen vroeg zich af of op basis van de verzamelde data een betrouwbaar beeld is te geven van de temperatuurverschillen binnen de gemeente. Specifiek wilde de gemeente weten wat de rol van (de schaduw van) bomen is op de temperatuur binnen de gemeente. Onder andere wethouder Leon Geilen luisterde aandachtig naar de onderzoeksbevindingen van de studenten. ‘Interessant om te zien dat elke groep een andere benaderingswijze hanteert, maar uiteindelijk wel met vergelijkbare conclusies komt.’

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!