Technology sheets voor QRM4.0

door | jan 8, 2021 | Algemeen, Onderzoek, QRM

Onderzoekers Jim Bemelen, Dominique Nijssen, Humphrey Ferdinandus en Ron Becker van het lectoraat Data Intelligence schreven de eerste technology sheets voor het Interreg project QRM 4.0. De technology sheets hebben als onderwerp: procesoptimalisatie met data intelligence, technologische mogelijkheden in Industrie 4.0 en digital storytelling.

Klanten verwachten snelle levertijden en volledig op maat gemaakte producten. Dit dwingt mkb-maakbedrijven om hun productieprocessen te vernieuwen. Het verkorten van doorlooptijden vereist mensgerichte procesinnovatie (Quick Response Manufacturing) en innovatieve digitale technologieën (Industry 4.0).  Het Interreg QRM4.0-project steunt kleine en middelgrote ondernemingen in hun QRM-traject door ze in staat te stellen digitale technologieën uit te rollen via coaching, training en het delen van expertise en best practices.

Volg ZieDit via de livestream

Via onderstaande knop kun je de live-uitzending bijwonen. De uitzending begint op woensdag 2 februari om 14.00 uur.

Lees meer over ZieDit

Wil je meer weten over de minoren en de studentprojecten van het afgelopen blok? Lees dan het nieuwsbericht!