Het internationale omscholingstraject Train4smartservices waarin Zuyd Hogeschool (met haar faculteit ICT) een partner is, is genomineerd voor de Computable Awards 2019, in de categorie Opleider van het Jaar. Train4smartservices deelt haar nominatie met negen andere ict-opleiders. Alle genomineerden worden beoordeeld op het onderscheidend vermogen van de leverancier en het product, en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender. De winnaar wordt bekend gemaakt op 29 oktober 2019.

Train4smartservices

Train4smartservices is een grensoverschrijdend opleidingsprogramma dat it-talent uit de regio Vlaanderen-Nederland in achttien maanden klaarstoomt voor de hightech banen van de toekomst. Binnen dit traject werkt Zuyd samen met meerdere partners (Corda Campus, Brightlands Smart Services Campus, Fontys Hogeschool Eindhoven, Hogeschool PXL Hasselt, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Open Universiteit en de gemeente Heerlen) om het it-tekort in België en Nederland weg te werken. Het doel is om aan het einde van de rit 75 trainees af te leveren die onmiddellijk inzetbaar zijn in de steeds evoluerende it-sector.

Kijk voor meer informatie op www.train4smartservices.eu